Klant & wonen

Deventer
Organisatie |

Woonbedrijf ieder1

Woonbedrijf ieder1 biedt mensen die dat nodig hebben een steuntje in de rug door ze een goede en betaalbare woning te verhuren. In de regio Deventer en Zutphen verhuren en onderhouden zij 14.000 woningen. Woonbedrijf ieder1 is een vaste waarde in de regio Stedendriehoek. Door de zorg voor een goede en betaalbare woning draagt Woonbedrijf ieder1 bij aan leefbare steden en dorpen. De wereld om ons heen verandert, steeds sneller. Het is de uitdaging om dichtbij te zijn. Dicht bij de huurder. Dicht bij huis. https://www.youtube.com/watch?v=EyGqAHW3qEE

De afgelopen jaren hebben in het teken gestaan van verbetering van de dienstverlening. Met gemeenten, huurders en samenwerkingspartners wordt gewerkt aan gerichte wijkaanpak. De visie bestaat uit vier maatschappelijke opgaven en ambities:

 • Bieden voldoende betaalbare woningen
 • Er ook zijn voor de volgende generatie
 • Begripvol, professioneel en efficiënt werken
 • Samen leven op deze aarde

Door klantgericht te zijn, zich te verdiepen in de behoeften van hun huurders en telkens weer te vernieuwen, maakt deze organisatie het verschil. De cultuur binnen de organisatie is open, sociaal, informeel en er wordt hard gewerkt. Vrijheid, ondernemerschap, mensgerichtheid met aandacht voor de persoon is hier de basis. De organisatie is middelgroot met 200 medewerkers zodat iedereen elkaar kent.

Functie | Twee Teamleiders Wijkteams

De dienstverlening van Woonbedrijf ieder1 wordt dicht bij de huurders georganiseerd in vier wijkteams en deze twee teams zijn verantwoordelijk voor circa 8.000 woningen. De wijkteams, in feite minicorporaties, verzorgen alle aspecten van dienstverlening richting de huurder; namelijk het afhandelen van vragen en verstrekken van informatie, het mutatie- en verhuurproces, het sociaal beheer, het dagelijks technisch beheer, verzorging input MJRO en projectmatig onderhoud.

Het organiseren van de dienstverlening in wijkteams dicht bij de huurder stimuleert betrokkenheid en bereikbaarheid en maakt dat medewerkers en huurders elkaar kennen. Het biedt inzicht in wat leeft en speelt in de wijk, zodat daar adequaat op kan worden ingespeeld. De wijkteams zijn multidisciplinair georganiseerd. In gezamenlijk overleg wordt de dienstverlening georganiseerd en gerealiseerd conform de geformuleerde klantbeloften, de gestelde organisatiedoelen en de daarvoor beschikbare middelen. De teams hebben de ruimte én de verantwoordelijkheid om effectief in te spelen op huurderswensen/behoeften: in specifieke, individuele situaties durven zij tot passende oplossingen te komen. De teams werken nauw samen met bewonersvertegenwoordigers en externe stakeholders, zoals gemeenten, politie en overige maatschappelijke instanties.

De teamleider stuurt twee wijkteams aan (25 fte) en is gericht op het stimuleren, coachen, ontwikkelen en begeleiden van individu en team. De teams functioneren zoveel mogelijk zelf organiserend en weten wanneer ze de teamleider moeten inzetten. Dit alles in het spanningsveld tussen huurders en bedrijfsbelang.

 

Ondernemerschap Reflectief Ambitie Sociale-intelligentie Zichtbaar Prioriteren Creatief Mensgericht Flexibel Authentiek Omgevingsbewust Realisatiekracht Klantgericht Leiderschap Veerkracht

Profiel | menselijk en benaderbaar

De vacatures zijn ontstaan vanwege de doorstroom van twee teamleiders.

We zijn nu op zoek naar teamleiders die elkaar aanvullen op basis van ervaring en persoonlijkheid. Het is belangrijk dat je jezelf goed kent, met al je kwaliteiten en je individuele ontwikkelpunten. Binnen deze organisatie wordt enorm ingezet op persoonlijke ontwikkeling en het hebben van de intrinsieke motivatie om te presteren en te ontwikkelen is hier echt gewenst.

Je bent mensgericht ingesteld en je gaat de verantwoordelijkheid meer in je teams beleggen. Je slaat de brug tussen intern en extern, werkt samen met netwerkpartners, vreet je in in moeilijke re-integratie dossiers, pakt beleidsvraagstukken op en je stelt de juiste prioriteiten. Je zorgt ervoor dat je zichtbaar en benaderbaar bent en dat je teams ontzorgd worden zodat zij hun werk goed kunnen doen. Door de verbinding te maken vanuit hoofd en hart maak je de connectie met je teams.

Wat neem je mee:

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Ervaring met leiding geven en/of affiniteit met het coachen van mensen en het stimuleren van gewenst gedrag;
 • Je hebt ontwikkelpotentieel, ambitie, je staat open om samen te werken. We kijken samen welke stappen je te zetten hebt om ergens te komen;
 • Kennis van en ervaring met het optimaliseren van processen;
 • Kennis en ervaring met bedrijfsvoering.

Jij bent:

 • In staat medewerkers te inspireren, begeleiden en richting te geven om zich continu te ontwikkelen en hun probleemoplossend vermogen te vergroten. Je stimuleert gewenst gedrag in overeenstemming met de klantbeloften;
 • In staat om een team optimaal te laten functioneren en de gewenste beweging te laten maken;
 • Je (h)erkent in- en externe ontwikkelingen binnen je verantwoordelijkheidsgebied die om aandacht, afstemming en opvolging vragen en je initieert een adequate (re)actie met het team;
 • Goed in communiceren en kan je leiderschapsstijl situationeel aanpassen;
 • Je hebt de wens om jezelf te ontwikkelen.
Aanbod

Je krijgt een uitdagende en veelzijdige baan, je gaat je inzetten voor mensen uit de samenleving die het minder hebben getroffen en voor hen ga jij het verschil maken. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en volop kansen en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Werkplezier. Flexibele werktijden (4 keer 9 uur werken is mogelijk). Je werkt in een modern, fijn kantoor. Je krijgt een persoonlijk opleidingsbudget, een goede pensioenregeling en doorgroeimogelijkheden. Naast een ruime reiskostenvergoeding krijg je een telefoon en laptop tot je beschikking.

Je komt terecht bij een goed georganiseerd bedrijf met betrokken collega’s en een open, collegiale cultuur. Afhankelijk van je ervaring en kwaliteiten is deze functie ingedeeld in salarisschaal K (tot € 5.597,- op basis van een fulltime dienstverband).

Procedure

De reactietermijn is verlengd tot na de meivakantie: 8 mei.

De procedure wordt begeleid door K+V en start met het insturen van je motivatie en cv. We kijken naar persoonlijkheid, motivatie en fit met de organisatie en daarom organiseren we speeddates met verschillende mensen uit de organisatie. Is er een goede ontmoeting en heb je Woonbedrijf ieder1 nieuwsgierig gemaakt? Dan gaan we verder met verdiepende gesprekken met meer ruimte voor vragen.

 • Speeddates op 16 mei tussen 13.00 en 16.30 uur waarin je kennis maakt met de Managers Klant & Wonen, HR en teammanagers.
 • In week 20 een selectiegesprek en uitgebreider kennismaken met aandacht en meer diepgang.

Een assessment en integriteitsonderzoek maakt deel uit van de procedure.

 

Geïnteresseerd

Ben je nieuwsgierig geworden? We staan zeker open voor kandidaten uit andere branches.

We zien je CV en motivatie graag tegemoet. Vanzelfsprekend kun je bellen met Micha van Aart (06-46390312) om je vragen te stellen.

Kandidaten die worden uitgenodigd worden gevraagd een online persoonlijke profielmeting te maken.

Twee Teamleiders Wijkteams
vast
32-36

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.