K+V werving selectie interim management

Koerstvast, heldere communicatie, prikkelend

Regio Deventer
Organisatie |

VVT-zorginstelling in de regio Deventer

Het zelforganiserend vermogen van elke cliënt is echt leidend bij deze zorgorganisatie. Rondom de cliënt biedt deze instelling maatwerkarrangementen. In eerste instantie zorgketens rondom thuis en anders op locatie, als dat beter aansluit bij de zorgbehoefte. Van kort of langdurende revalidatie, huishoudelijke hulp en thuiszorg, tot beschutte woonomgeving of een veilige afgesloten omgeving tot het Hospice.

Belangrijke thema’s zijn het (nog verder) verbeteren van de kwaliteit, innovatief zijn en meebewegen met diverse ontwikkelingen, delen van kennis en kunde, ook binnen de keten, en het vergroten van het zelf organiserend vermogen van de teams. Dit wordt uitgevoerd door totaal 1.000 medewerkers en 900 vrijwilligers.

Functie | Verpleegkundig Hoofd

Binnen een wijkzorgteam geef jij leiding aan en ondersteun je het team, totaal ongeveer 35 medewerkers. Samen ben je verantwoordelijk voor het zorgproces rondom de cliënten.  Door het coachen en begeleiden van medewerkers houd je het overzicht, pas je waar nodig processen aan en houd je toezicht op de kwaliteit en betaalbaarheid van de zorg.  Je communiceert duidelijk, maakt heldere afspraken en beweegt je gemakkelijk zowel op de werkvloer als in het contact met bewoners en familieleden. Je doet pro-actief voorstellen en organiseert activiteiten die locatie- en zelfs organisatiebreed tot nieuwe initiatieven leiden. Bovendien participeer je in het afdelingsmanagement van de locatie.

Koersvast Prikkelend Communicatief Mensen-mens

Profiel

Je weet precies wat de dagelijkse zorg inhoudt die cliënten nodig hebben. Je bent enthousiast en sociaal vaardig, goed in het creëren van draagvlak en een echt ‘mensen’-mens. Jouw drijfveer is dat persoonlijke aandacht het leven van de cliënt mooier maakt en de medewerkerstevredenheid verhoogd. Dit doe je door persoonsgerichte en veilige zorg te bieden, open en transparant te zijn en continu samen te leren en te verbeteren. Je zorgt dat medewerkers zich zo goed mogelijk ontwikkelen en leren om zelfstandig hun taken uit te voeren. Je bent zichtbaar, initiatiefrijk en in staat om daadkrachtig te handelen. In staat om feedback te genereren op je eigen functioneren en het voorbeeld te zijn voor de medewerkers van je locatie. Betrouwbaar, betrokken, verbindend en een vertrouwd gesprekspartner voor medewerkers, collega’s, vrijwilligers en voor cliënten en familie.

Opdracht

– Medewerkers ondersteunen om zijn/haar profiel scherp te krijgen en individuele doelstelling te bepalen.
– Team ondersteunen meer zelfstandig te werken en eigenaarschap op te pakken.
– Jaarplan verder uitwerken en in gang zetten.

Kortom betekent dit dat je:
– coachend leiding kunt geven,
– productie-, financiële en bedrijfsmatige resultaten weet te behalen,
– uitvoering kunt geven aan een juiste wijze van het personeels- en arbobeleid, volgens wet- en regelgeving,
– een HBO-V diploma of ander zorgdiploma hebt, bij voorkeur BIG geregistreerd bent en beschikt over een aanvullende managementopleiding;
– minimaal 5 jaar relevante ervaring hebt als coachende manager in een vergelijkbare functie
– in staat bent om strategisch beleid vanuit het operationele proces te voeden en je weet strategische keuzes operationeel door te vertalen.

Aanbod

– 24-36 per week beschikbaar
– opdracht voor minimaal vier maanden
– starten op korte termijn

Geïnteresseerd

Indien je geïnteresseerd én aantoonbaar gekwalificeerd bent voor bovengenoemde opdracht, dan vragen wij je te snel te reageren door onderaan bij ‘Solliciteer Direct’ jouw cv, korte motivatie én een indicatie van je uurtarief te uploaden. Inhoudelijke vragen, opmerkingen en/of motivatie kun je bij je reactie vermelden. Deze opdracht is in behandeling bij Frank Snethlage, partner, 06-5131 0178 en Maartje Peters, Partner, 06-1008 5811.

Kandidaten die worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

 

 

Verpleegkundig Hoofd
Interim
24-36 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.