K+V werving selectie interim management

Mensgerichte en verbindende leider

Velsen-Noord
Organisatie |

Viva! Zorggroep

ViVa! Zorggroep is de beste organisatie van het bieden van zorg aan kwetsbare ouderen en chronisch zieken. Hierbij is de zorg afgestemd op de wensen van de cliënten om ervoor te zorgen dat zij in de door hun gewenste leefomgeving kunnen wonen. Viva! doet dit op een professionele, innovatieve en creatieve wijze en werkt actief samen met andere organisaties. Viva! is persoonlijktoegankelijk, betrouwbaar, positief, dynamisch en betrokken.

Voor Viva! Zorggroep is K+V op zoek naar een Wijkmanager voor de regio Heemskerk.

Functie | Wijkmanager

In Heemskerk stuur jij als Wijkmanager meerdere teams aan – het zijn zelfstandig werkende teams waarin de zorgprofessionals de cliënten van de juiste zorg voorzien. In je rol als Wijkmanager geef je op coachende wijze leiding aan wijkteams binnen de regio. Je bent de verbindende factor in het gebied waarin de teams zich bevinden en weet je medewerkers – vanuit de oprechte aandacht die jij voor hen hebt – te stimuleren in hun professionele ontwikkeling en te motiveren het beste uit zichzelf te halen. Hierbij maak je de vertaalslag van strategie naar operatie en breng je omgekeerd ook het perspectief van de zorgteams in bij beleidsontwikkeling. Je draagt de verantwoordelijkheid voor alle processen die in de wijken plaatsvinden, waarbij je de bedrijfsvoering verder optimaliseert. Deze verantwoordelijkheid betekent ook dat je veel ruimte krijgt in je regio om samenwerkingsverbanden met interne en externe aanbieders te initiëren of te optimaliseren. Je begeleidt de medewerkers binnen deze teams gericht op het vergroten en vormgeven van de integrale dienstverlening aan de cliënt. De wijkteams in Heemskerk zijn financieel gezond, waardoor jij je ook kan richten op andere zaken zoals het uitvoeren van pilots en (het leiden van) projecten, bijvoorbeeld gericht op innovatie, samenwerking, kwaliteit van de zorg en werving en selectie van nieuwe medewerkers.

Als Wijkmanager binnen ViVa! heb je een verantwoordelijke en dynamische baan. Je voelt je eigenaar van en bent verantwoordelijk voor de continuïteit en kwaliteit van de wijkzorg binnen je teams en bent mededrager van de ontwikkeling van wijkzorg binnen Viva! als geheel. Je stimuleert medewerkers om kritisch te kijken naar hoe de zorg en dienstverlening nog beter aansluit bij de wensen van de cliënten en creëert ruimte voor het team om eigenaarschap te tonen. Je bent een belangrijke schakel tussen de organisatie, de ondersteunende diensten en de wijkteams. Je bevordert de samenwerking in de wijk en in de regio Heemskerk. Je hebt een visie op vernieuwing van de zorg en weet de organisatie en je medewerkers hierover te enthousiasmeren en te betrekken. De medewerkers zijn het goud van de organisatie en dit dragen we elkaar uit.

Plaats in de organisatie

Je ontvangt hiërarchisch leiding van de Directeur Zorg. Je geeft op coachende wijze leiding aan wijkteams (span of control circa 80 medewerkers). Je neemt deel aan het wijkzorg MT.

Gedreven betrokken mensgericht resultaatgericht

Profiel

Uiteraard beschik je over een afgeronde HBO of WO opleiding. Kandidaten van buiten de zorg, met affiniteit met de zorg, zijn van harte welkom te reageren. Het kan dat je eerder een team of teams hebt aangestuurd, maar je kunt ook de afgelopen jaren als consultant gewerkt hebben en ben je toe aan je eerste leidinggevende rol. Verder herken je jezelf in de volgende competenties:

Door jouw uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden ontwikkel en onderhoud jij relaties. Je bent empathisch, zakelijk, mensgericht en een verbinder op verschillende niveaus. Hierbij heb je affiniteit met wat mensen beweegt en weet je hoe je gedrag positief en creatief kunt beïnvloeden, waarbij jij zelf voorbeeldgedrag toont. Met jouw scherpe blik ben je iemand die snel schakelt en resultaatgericht is. Je bent organisatiesensitief en beschikt over probleemoplossend vermogen. Je bent goed in staat om toekomstgerichte (beleids-)voorstellen op te stellen. Het financieel op orde houden van je regio is voor jou vanzelfsprekend. Samen met je teams blijven jullie op zoek naar verbeterings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Aanbod

Een uitdagende baan als lid van een gedreven (MT)team in een inspirerende omgeving met veel aandacht voor elkaar. Een organisatie die de best passende zorg wil leveren voor haar cliënten en waar medewerkers goud waard zijn! Een afwisselende functie waarbij aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling en ruimte voor eigen initiatief.

Als deze functie je aantrekt, zien wij uit naar jouw reactie, ook als je denkt nog niet aan alle eisen te voldoen of nog wat meer ervaring moet opdoen. 

  • Een dienstverband voor 32-36 uur per week (afhankelijk van je wens).
  • Inschaling conform cao VVT
  • Een eindejaarsuitkering (8,33%) en een vakantietoelage (8%).
  • Een goede Pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
  • Aanvullende arbeidsvoorwaarden waaronder korting op je zorgverzekering en fiscaal voordeel bij het aanschaffen van een (elektrische) fiets.
Procedure

Het wervingstraject zal bestaan uit een drietal onderdelen, waarbij je verschillende toekomstige collega’s zult ontmoeten. Deze gesprekken vinden plaats op locatie bij Viva! Zorggroep in Heemskerk.

  • SPEED op 10 maart a.s. (11.00 – 17.00 uur, 1 uur per kandidaat) waarin je langs drie tafels in korte gesprekken kennis maakt met je mogelijk nieuwe collega’s en de organisatie kennismaakt met jou.
  • SLOW op 12 maart (tussen 11.00 – 17.00 uur, 1 uur per kandidaat), dat is een gesprek met een commissie waarin ruimte is voor meer aandacht en diepgang.
  • SHOW op 17 maart (13.00 – 16.00 uur, 1 uur per kandidaat), een presentatie waarin je laat zien en ervaren wie je bent en hoe je jouw werk uitvoert.

Na elke ronde maken we een keuze in kandidaten die verder gaan. Met de gekozen kandidaat of kandidaten vindt aansluitend het arbeidsvoorwaardengesprek plaats, waarbij referenties worden ingewonnen. De procedure is erop gericht om voor eind maart tot benoeming over te gaan.

Geïnteresseerd

Indien je geïnteresseerd bent, heb je tot en met 4 maart 2020 de mogelijkheid om te reageren, met toezending van cv en motivatie, door hieronder bij ‘Solliciteer direct’ te reageren. Bij voldoende geschikte kandidaten zullen wij de vacature eerder sluiten. Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Maartje Peters, partner, via 06 1008-5811 of Emile Douma, partner, via 06 1045-2989.

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Wijkmanager
Vast
32-36 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.