K+V werving selectie interim management

enthousiast, ambitieus en zelfstandig

Middelharnis
Organisatie |

Zuidwester

Zuidwester is er voor kwetsbare burgers: kinderen en volwassenen die met enige ondersteuning zelf hun weg in het leven kunnen vinden, of die dag en nacht volledige zorg en aandacht vragen. Zuidwester stimuleert hen om het maximale uit het dagelijkse leven te halen. Want net als voor ieder ander, is het voor de cliënten van Zuidwester belangrijk dat ze van het leven genieten daarom werken 1.800 medewerkers met hart en ziel voor hen.

Zuidwester heeft een duidelijke visie: bij Zuidwester is iedereen uniek. Gericht keuzes maken en hard werken aan de kwaliteit van bestaan van cliënten. Het aanbod van Zuidwester is zeer uitgebreid en op allerlei manieren met elkaar te combineren. Zuidwester luistert naar de wensen van onze cliënten en kijkt naar hun mogelijkheden. De organisatie staat voor perspectief op waardevol leven en zinvol werk, in een veilige omgeving.

Functie | Zorgmanager

Als zorgmanager krijg je de woningen Westerschelde 1 tot en met 10 onder je hoede. Deze woningen staan op het terrein Hernesseroord in Middelharnis en ben je – samen met de regiomanager en de coaches – verantwoordelijk.
Wat maakt deze woningen zo bijzonder? De mensen die er wonen en werken. In deze woningen bieden we ondersteuning aan een breed palet cliënten. Van cliënten met ernstig meervoudige beperkingen tot cliënten met een stoornis in het autistisch spectrum. Iedere dag weer wordt er gekeken naar wat de cliënten wél kunnen en wordt er gestreefd naar een zinvolle invulling van hun dag. Op die manier werkt Zuidwester aan waardevol leven en zinvol werk. Hoe geweldig is het dat je hier als zorgmanager een onderdeel van mag zijn?

Op basis van dienend leiderschap ondersteun je medewerkers bij het nemen van hun eigen verantwoordelijkheid om doelen te behalen. Je zorgt dat de zorg- en dienstverlening op rolletjes loopt, zonder op de stoel van de teamleden te gaan zitten. Je bent dichtbij, maar blijft toch op gepaste afstand. Je gaat op zoek naar kansen voor zowel zorgvernieuwing als ontwikkeling van het aanbod en je bewaakt dat de zorg wordt verleend op basis van de gemaakte afspraken. Je legt daarbij in het denken en handelen, voortdurend de verbinding tussen de behoeften die voortkomen uit de samenwerking in de driehoek (cliënt, verwanten, professionals), de mogelijkheden van de organisatie en de mogelijkheden van externe samenwerkingspartners. Dit, met het oog op maximale regie van cliënten over hun eigen leven. Je belangrijkste resultaat: tevreden cliënten, verwanten en medewerkers. Uiteraard ben je verantwoordelijk voor organisatorische, personele, budgettaire en zorginhoudelijke zaken. Verder zijn er taken en projecten onder de zorgmanagers verdeeld, zoals bijvoorbeeld nieuwbouw.  Je bent communicatief scherp en snel en levert een actieve bijdrage aan ons team van zorgmanagers, dat samen met onze regiomanager vormgeeft aan de ontwikkeling van de regio Goeree-Overflakkee van Zuidwester.

Authenticiteit Verantwoordelijkheid geven Waardering Moed

Profiel | creatief en een actief netwerker die kansen ziet
 • Relevante (vakinhoudelijke) kennis van en visie op zorg voor mensen met een beperking en de verschillende doelgroepen, in het bezit van een hbo-diploma op het gebied van management.
 • Ervaring met leidinggeven aan teams die invulling geven aan zelfverantwoordelijkheid en leidinggevende ervaring in een organisatie in verandering.
 • Denkt in kansen en optimistisch.
 • Analytisch en probleemoplossend vermogen, creatief, flexibel.
 • Organisatie- en improvisatievermogen, je neemt initiatief en stelt prioriteiten.
 • Ervaren met financiële verantwoordelijkheid en je hebt een goed inzicht in bedrijfsvoering.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en je kunt bijdrage leveren aan zorgvernieuwing.
 • Gedreven om samen met de driehoek (cliënt, verwant en medewerker) de zorg en ondersteuning van cliënten zo optimaal mogelijk vorm te geven.
 • Een goed gevoel bij de kernwaarden ‘eigenheid, gastvrij en samen’.
Aanbod | Ga jij de uitdaging aan?
 • Een enthousiast en ontwikkelingsgericht team.
 • Een dynamische werkplek.
 • Leer- en scholingsmogelijkheden.
 • Een nieuwe uitdagende functie in een ingrijpend veranderingsproces voor de gehele organisatie.
 • Een ondersteunend MD-traject die je samen met Raad van Bestuur, regiomanagers, zorgmanagers en (zelforganisatie) coaches doorloopt.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een aanstelling voor onbepaalde tijd, maar ook direct een vast aanstelling behoort tot de mogelijkheden
 • De functie is ingeschaald in schaal 60 max. € 4.499,– op basis van 36 uur CAO Gehandicaptenzorg.
Procedure

Wij streven ernaar de procedure zo spoedig mogelijk af te ronden. Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor indiensttreding.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze functie? We verzoeken je snel te reageren door bij “reageer direct” je cv en motivatie te uploaden.
Je kunt je inhoudelijke vragen stellen aan Frank Wolff (06-1595 4079)

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Zorgmanager
Vast
32 – 36 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.