Richting, ruimte en veiligheid geven

Westen van het land
Functie | Afdelingsmanager Publiekszaken

Voor een middelgrote gemeente in het westen van het land is K+V op zoek naar een interim afdelingsmanager publiekszaken voor een periode van ongeveer 6 maanden met een inzet van 4 dagen in de week.

De afdeling bestaat uit ongeveer 50 medewerkers verdeeld over 2 units; unit burgerzaken/KCC en de unit loket WMO.

Opdracht

Wij zoeken een manager die dicht bij de mensen staat, ondanks Covid, en met name de speciale veiligheid in de organisatie verbetert. Het afdelingshoofd is integraal verantwoordelijk voor doelen, middelen, personele capaciteit en het functioneren van de afdeling en geeft daarbij leiding aan twee unithoofden. Stimuleert professionele ontwikkeling en persoonlijk leiderschap van de unithoofden en medewerkers.

Profiel

Als lid van het managementteam levert u een bijdrage aan strategische keuzes van de gemeentelijke organisatie.

Naast de belangrijke HR functie die u heeft, speelt opleiding, training voor medewerkers, een juiste taakverdeling en rechtmatigheid, ict en digitalisering. Belangrijke taak is het weer in kracht zetten van de medewerkers.

Voorwaarden

Wij zoeken iemand met het juiste leiderschapsprofiel om bovenstaande uit te voeren. Ervaring met gemeente en publieke zaken is noodzakelijk. U geeft richting, ruimte en veiligheid voor de medewerkers.

Minimaal HBO niveau.

Geïnteresseerd

Bent u geïnteresseerd in deze functie? We vragen u uiterlijk maandag 16 november te reageren door bij “solliciteer direct” uw cv en motivatie (met vermelding van het tarief) te uploaden. Voor vragen kunt u contact opnemen met Henk van der Velde, 06-5175 8677

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Afdelingsmanager Publiekszaken
Interim
32 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.