Met affiniteit met overheidsfinanciën

Zuid-Holland
Functie | interim Afdelingsmanager Finance en Informatiemanagement

Aansturen (integraal verantwoordelijk) van de nieuwe afdeling (voorheen bedrijfsbureau); kleine eenheid, spin in het web, dragen zorg voor de P&C-cyclus, de financiële en uren- en grondstoffenadministratie, de financiële en juridische advisering, en ICT (beperkt want grotendeels uitbesteed).

Opdracht

Organisatie is sterk in ontwikkeling. Van belang om de toegevoegde waarde van de functie/ aan te tonen. Het verbeteren van de bedrijfsprocessen en het ondersteunen van de organisatie in het realiseren van nieuw beleid (bijv. diftar). Je rapporteert aan de algemeen directeur en bent lid van het MT.

Profiel

Ervaren interim manager met affiniteit met overheidsfinanciën, met het schrijven van projectplannen en beleidsvoorstellen. Je zorgt voor een goede samenwerking met de andere afdelingen.

Communicatief Sparringpartner Actiegericht Samenwerker

Voorwaarden

Je bent per 1 januari beschikbaar voor 18 – 20 uur per week. De opdracht is in eerste instantie voor een jaar. Hybride werken behoort tot de mogelijkheden.

Geïnteresseerd

Ben je geïnteresseerd in deze opdracht? We vragen je snel – uiterlijk donderdag 16 december – te reageren door bij “solliciteer direct” je CV en motivatie te uploaden. We zien in jouw brief graag een indicatie van jouw uurtarief (circa € 80,–)
Je kunt Helga Bijker bellen voor meer informatie op 06-22 698 599.

Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

interim Afdelingsmanager Finance en Informatiemanagement
Interim
18-20 uur

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.