Stevige blikopener die structuur en samenhang brengt

Veenendaal
Organisatie |

K+V

K+V, wie we zijn
Een sterke betrokkenheid bij en interesse in de mens. Dat typeert ons. We zijn al jarenlang een bekende speler in het veld van interim management en werving en selectie. Die betrokkenheid bij de mens, typeert ook onze (maatschappelijke) opdrachtgevers, onze kandidaten en onze omgeving. Betrokkenheid bij een klant, kind, leerling, cliënt of burger, maar ook bij medewerkers. Daarin vinden we elkaar.

We zorgen voor de juiste combinaties van mensen en dat mensen hun talenten optimaal leren kennen en inzetten. Daar zit volgens ons de kracht van een organisatie, in goed samengestelde en diverse teams met de juiste samenwerking.

Diversiteit
Onze eigen organisatie is opgebouwd uit sterke, onafhankelijke professionals. Met passie voor de mens, hoge kwaliteit en stevige ambities. Ons werk is zo opgebouwd dat we in al die situaties mensen verder kunnen helpen. Want daar gaat het immers om.

Wij geloven dat diversiteit zorgt voor nieuwe inzichten en andere perspectieven. Dat diverse teams verder komen. Dat wensen we ook voor onszelf. Het vraagt breder durven kijken, anders zoeken, nieuwsgierig zijn en blijven. Ben jij die welkome aanvulling op ons team en binnen onze organisatie? Dan nodigen we je van harte uit om te reageren.

Functie | Teammanager

De rol van teammanager, intern bureaumanager genoemd, is een nieuwe functie binnen K+V. Daarom gaan we deze rol samen inkleuren. Uiteraard hebben wij daar al ideeën bij en is deze functie ontstaan vanuit bepaalde behoeftes die er bij ons leven. Maar we kijken ook graag samen waar jouw kennis en expertise liggen en wat jij kan en wil toevoegen aan deze rol.

Als teammanager heb je de positie dat je eigenlijk over alles gaat zonder de specialist te zijn. Daarbij vervul je verschillende rollen.

  • Als coachend leider van het secretariaat en de community manager moet je ervoor zorgen dat je met elkaar de juiste dingen goed doet. Daarbij stimuleer je en spoor je de ander aan zijn/haar talenten optimaal te benutten.
  • Daarnaast ben je sparringpartner en gesprekspartner op verschillende niveaus. Als teammanager spar je inhoudelijk met de partners en adviseurs en help je hen met de keuzes die zij moeten maken in hun rol. Daarnaast onderhoud je ook contacten met leveranciers en andere stakeholders.
  • Als facilitator zorg je dat K+V optimaal wordt ingericht en vormgegeven zodat de medewerkers hun werk met plezier en hoge mate van professionaliteit en kwaliteit kunnen uitvoeren.
  •  Als strateeg ben je verantwoordelijk voor het houden en realiseren van de afgesproken koers en lever je daarmee een bijdrage aan de strategie.
  • Als projectmanager ben je initiator en eindverantwoordelijke van nieuwe en lopende projecten zoals verdere digitalisering, automatisering en het optimaliseren van processen.
Sensitief oplossingsgericht duidelijk communicatief relativerend betrokken optimistisch toegankelijk
Profiel | Stevige blikopener gericht op samenhang en structuur

Stevige blikopener

Je bekijkt alles vanuit verschillende perspectieven en stelt je oordeel uit om het juiste beeld te willen zien. Hierdoor ben je in staat om blinde vlekken te ontdekken en deze bespreekbaar te maken. Of het nu gaat om cultuur, de manier van samenwerken, de inrichting en inhoud van het werk. Met een open blik kijk je iedere keer weer of zaken beter, slimmer, anders kunnen. Je neemt mensen hierin mee, spreekt aan en stimuleert anderen dit ook te doen. Het goede voorbeeld geven is cruciaal en met jouw positieve instelling ben jij niet alleen het zonnetje in huis maar ook een rots in de branding. Overigens wil je ook graag dat anderen jouw blik verruimen.

Samenhang en structuur

Je houdt van organiseren en structuren. Waar lopen processen niet goed en wat is er nodig om dit beter, slimmer te laten werken? En hoe werken we daarbij samen? Je neemt initiatief om veranderingen door te voeren, weet duidelijk uit te leggen waarom en welke rol een ieder hierin speelt. Hierdoor ontstaan heldere communicatielijnen en werkafspraken, wordt de kwaliteit van het werk verhoogd en samenhang bevorderd. Er ontstaat ruimte, vrijheid en rust om ambities waar te maken en resultaten te halen. Met elkaar.

Wat breng je mee?

We zijn op zoek naar een sterke en empathische persoonlijkheid die zich niet snel uit het veld laat slaan. Iemand die proactief en ondernemend is, zelf verantwoordelijkheid draagt en ook anderen hierop durft aan te spreken. Daarnaast gedij je goed in een complex krachtenveld, heb je sterke leidinggevende ervaring, aantoonbaar teams naar een hoger plan gebracht en veranderingen doorgevoerd. Je ziet kansen en weet deze te benutten, omdat je vanuit nieuwsgierigheid altijd weet wat er speelt.

Aanbod | mooie werklocatie en uitstekende koffie

Heb jij zin om met K+V verder te bouwen aan een toekomstgerichte organisatie? Waarbij jij jouw expertise en leiderschap kan gaan inzetten om te stroomlijnen, helderheid te brengen en er ook ruimte is om te ontwikkelen en te innoveren? Wil jij met een gepassioneerd en soms veeleisend team aan de slag waarbij je veel vrijheid krijgt, waarde kan toevoegen en eigenwijs mag zijn? Dan hebben wij een mooi aanbod voor je. We bieden je een salaris van max € 5500,– per maand op basis van een werkweek van 40 uur waarbij we beginnen met een jaarcontract en je ureninzet en de inschaling samen afstemmen. Je werklocatie is Veenendaal en hybride werken gaat in overleg.

Procedure | Onbevooroordeeld willen we jou ontmoeten!

We geloven dat je het samen als team moet doen. Dat betekent voor jou en ons eerst kennismaken en onderzoeken en daarna de verdieping. Het wervingstraject zal bestaan uit drie onderdelen waarbij je verschillende mensen uit de organisatie zult ontmoeten.

Speeddates op woensdag 7 december. Hierin maak jij in drie korte gesprekken met kleine commissies kennis met jouw toekomstige collega’s en wij maken kennis met vooral jouw persoonlijkheid.

Slow op dinsdag 13 december. Het verdiepende gesprek waarbij meer ruimte is voor diepgang, vraag en antwoord.

Show op vrijdag 16 december. Jij laat ons zien en ervaren wie je bent en hoe jij de blikopener bent en wil zijn voor ons.

Na elke ronde maken we een keuze in kandidaten die verder gaan.

De bedoeling is om de procedure voor 1 januari af te ronden.

Geïnteresseerd | Altijd gericht op verbetering?

Ben jij nieuwsgierig naar ons geworden en heb jij ook een verhaal te vertellen? We horen het graag! Wij vragen je dan uiterlijk woensdag 30 november te reageren door onderaan bij solliciteer direct jouw cv en motivatie te uploaden. Deze vacature is in behandeling bij Maartje Peters, 06-1008 5811 en Martine van der Velpen, 06-5060 3351. Natuurlijk zijn Maartje en Martine bereikbaar voor nadere informatie of vragen.

Aan kandidaten die worden uitgenodigd voor een gesprek wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

SOLLICITEER DIRECT

Helaas, de inschrijftermijn voor deze vacature is verstreken, of wij hebben een geschikte kandidaat gevonden.