Inspiratie is de basis voor ontwikkeling én voor geluk!

Laat je inspireren tijdens onze events
1 februari 2024

Verandering is de enige constante.
Als je alle veranderingen bijhoudt waar we als mens mee te maken krijgen in ons leven, alleen al die op technologisch gebied, kunnen we niet anders dan een leven lang leren. Het up-to-date houden van onze kennis en vaardigheden is vandaag de dag geen sinecure.

Uit studies naar geluk blijkt dat er enkele belangrijke thema’s zijn die mensen gelukkig maken; goede sociale relaties onderhouden; zingeving ervaren in wat je doet in het leven en mensen die zich blijven ontwikkelen en blijven leren zijn echt gelukkiger. Ook omdat je dan keuzes kunt maken waar je je prettig bij voelt.

Wij bij K+V ondersteunen je graag in leren en ontwikkelen. Voor interim managers, zowel startend als ervaren, organiseren we mooie inspiratiesessies.

Het belang van inspiratie

Als interim manager navigeer je door complexe organisaties, structuren en beleidsvormen. Om in je werk impact te kunnen blijven maken, vormt inspiratie een essentiële basis van het proces. Het voedt creativiteit, stimuleert anders kijken en biedt nieuwe perspectieven. Ons brein verwerkt nieuwe informatie het best wanneer het op een pakkende manier wordt verkondigd. Een inspirerend verhaal, een nieuw inzicht of een creatieve oefening kunnen daarbij helpen.

En laat dat nou net de insteek van onze interim events zijn. In een viertal workshops word je op verschillende manieren aan het denken gezet. Onze collega Martine van der Velpen leert je over de kracht van visualisatie en hoe deze techniek je kan helpen om obstakels te overwinnen en je doelen te bereiken.

Ook gaan we het hebben over het bijblijven in de razendsnelle ontwikkeling van kunstmatige intelligentie. Hoe zet je AI-tooling in je werk in? Robin Weijs, onze community manager, demonstreert hoe je als interim manager efficiënt gebruik kunt maken van ChatGPT.

De stappen die je zet wil je natuurlijk ook graag delen met de buitenwereld. Een interim manager weet dat deze expertise, ervaring en vaardigheden geshowed mogen worden. LinkedIn Dokter Wietske van Ierssel geeft handzame tips over het optimaliseren van je LinkedIn-profiel. Hoe maak je jezelf zichtbaar en bouw je aan een onderscheidend persoonlijk merk? Je kunt al je vragen die je hebt gelijk aan haar stellen.

Reflecteren en discussiëren is ook ontwikkelen. Tijdens een workshop kom je met andere interim managers in gesprek. Samen bespreek je dilemma’s uit het werkveld. Jullie eigen inbreng vormt een basis voor deze gesprekken.

Naast de leerzame workshops is er ook tijd om samen te borrelen en te netwerken met de andere interim managers en adviseurs van K+V. Een uitstekende gelegenheid om je netwerk uit te breiden en samenwerkingen te verkennen. Investeer jij ook in jouw toekomst?

Wil jij jezelf ook blijven ontwikkelen als professional en als mens?

Meld je aan voor 5 maart

Meld je aan voor 21 maart

Je bent van harte welkom en we ontmoeten je graag!

Micha van Aart

Partner K+V

Deel bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Kracht van de mens  De sterkste match  Oog voor verschillen
Ander perspectief  Nieuwe mogelijkheden  Altijd maatschappelijk betrokken

Wij geloven in de kracht van mensen. Organisaties zijn er voor mensen en wij zorgen ervoor dat de sterkste match wordt gemaakt. Door uit te gaan van verscheidenheid en oog te hebben voor verschillen die een organisatie mooier en beter maken. Onze adviseurs zijn ook verschillende mensen. Door een ander perspectief te bieden, creëer je nieuwe mogelijkheden en invalshoeken. Wij kunnen dat als geen ander.