We geloven in de kracht van de mens. Dat leiderschap en mensen die elkaar aanvullen nieuwe perspectieven kunnen brengen, verandering en groei kunnen verwezenlijken, voor elkaar, voor de organisatie en vooral voor hun omgeving. Onze missie is om daar een essentiële rol in te spelen. Juist nu, in een periode waar tekorten en afstand soms kan zorgen dat de verbinding niet vanzelf gemaakt wordt. Als team zijn we landelijk actief en werken we in het onderwijs en in de kinderopvang. We kunnen je organisatie helpen met verrassende werving en selectie procedures en inhoudelijke interim vraagstukken.

Werving en selectie:
Speed, Slow, Show: onbevangen ontmoeten en samen kiezen

Sta je in de zoektocht naar een nieuwe teammanager, directeur of bestuurder open voor een werving- en selectiemethode waarbij nieuwsgierig zijn naar elkaar centraal staat? Waarbij ontmoeten belangrijker is dan oordelen?  Om vervolgens daarna in een dialoog de verdieping op te zoeken? Dan is Speed, Slow, Show dé werving- en selectiemethode voor jouw organisatie! Gericht op draagvlak, samen kiezen en verantwoordelijk zijn. Is het tijd om te kijken naar de aanvulling? En te zien wat iemand kan brengen in plaats van wat iemand niet heeft? Klik verder voor meer informatie

Interim: de juiste persoon op de juiste plek
Speed, Slow, Go

Ontmoet diverse professionals en maak in één dag je keuze. Een interim positie moet snel ingevuld worden, maar het is belangrijk om toch een zorgvuldige keuze te maken. Speed, Slow, Go voor interim biedt de mogelijkheid om in één week de geschikte interim manager te vinden en meerdere kandidaten te ontmoeten. Je kan zelf de commissie samenstellen en samen ontmoeten jullie in een dagdeel diverse interim managers. Daarna selecteer je gelijk door, heb je een verdiepend gesprek en maak je de definitieve keuze. Ontmoet eerst de persoon en onderzoek stevig de competenties. Zo weet je in een rap tempo of deze kandidaat past binnen jullie team. Wij zorgen voor keus, diversiteit en karaktereigenschappen die passen bij de opdracht.

Nieuwsgierig? Neem gerust contact met met ons op.
Tamara Wijnja (Bel direct: 06 839 520 12)
Martine van der Velpen (Bel direct: 06 5060 3351)
Johannes Arets (Bel direct: 06 1026 0480)

"De speed, slow, show-procedure vraagt er gewoon om dat je jezelf laat zien. Het kan bijna niet anders.”

Lisette Pondman -
Directeur-Bestuurder RINO amsterdam

"Je ziet heel veel mensen. Dat geeft een beeld van de organisatie en je proeft direct de sfeer en de cultuur. Uit het oogpunt van de organisatie is het fijn om te kunnen zien wie je in huis gaat halen."

Jean-Pierre Giesen -
lid College van Bestuur bij MosaLira

"Iedereen koos onbewust voor hetzelfde type manager, dat was bijzonder om te zien."

Henk Moonen-Wolters - Sector Directeur ISK bij Novo College - Stichting LVO

Onze procedures zijn eigenwijs en eigentijds

Opdrachtgever aan het woord

Novo-College-teamleider

Henk Moonen-Wolters over Speed, Slow, Go

"Na drie minuten in gesprek te zijn geweest, zagen we dat zij de persoonlijkheid heeft die we nodig hebben." Lees hoe K+V in enkele weken de juiste teamleider vond voor het Novo College.

Kandidaat aan het woord

Susanne Hannen ZIEZO

Susanne Hannen over Speed, Slow, Show

“Wanneer heb je voor het laatst ruzie gehad?” Susanne Hannen is enigszins verbaasd bij het horen van de openingsvraag van haar sollicitatiegesprek. Deze vraag heeft ze niet zien aankomen. Lees hoe Susanne terugkijkt op de procedure.

De volgende onderwijs- en kinderopvanginstellingen gingen de uitdaging al aan:

frisse kijk logo

Schoolleidersopleiding

De ambitie om schoolleider te worden en wil je binnen 1,5 jaar geaccrediteerd raken? K+V biedt in samenwerking met Onderwijs maak je Samen de Schoolleidersopleiding Frisse Kijk. Meer info

Nieuwste vacatures en opdrachten

WERK MET KARAKTER

Bestuurssecretaris

[vast]

Houten
Lichtvoetig zwaargewicht en een fijne teamspeler
Jij kunt complexe zaken licht maken. Jij bent de teamspeler die op de goede plek weet te staan. Je bent organisatorisch sterk, brengt project- en programmaervaring mee en bent een vakkundig secretaris.
Lees meer
Aantrekkelijke sparringpartner en betrouwbare verdediger
Ben jij die Directeur Bedrijfsvoering met adviesvaardigheden en een financiële achtergrond?
Lees meer

Business Controller

[vast]

Vorden
Vakmens die zin heeft om samen te werken
Als business controller bij Scholengroep GelderVeste werk je binnen het stafbureau, waar je een cruciale rol vervult in de totale bedrijfsvoering. Vakmens met een brede blik en opgetogen samenwerker.
Lees meer

Business Controller

[vast]

Doorn
Vakmens, met interesse en inzicht in verhaal en mogelijkheden achter de cijfers
Deze rol biedt veel variatie; geen dag is hetzelfde!
Lees meer

HIER IS DE JUISTE KANDIDAAT AL GEMATCHT

Montessori basisschool Passe Partout

Directeur Passe Partout

De school zoekt iemand die gelooft dat samenwerking de sleutel is tot succes. Je stelt jezelf leerbaar op en verwacht dat ook van anderen.
Bekijk vacature >>

Gewoon Speciaal Onderwijs

Twee leden Raad van Toezicht

Jij bent een moderne toezichthouder. Je geeft ruimte. Je bent scherp op de inhoud, durft aan te spreken en vindt het niet erg om te confronteren, maar ook geconfronteerd te worden. Mensen meenemen, zorgen delen en blijven luisteren, zeker bij veranderingen. Als toezichthouder durf je anders te kijken, stimuleren en goede ideeën te omarmen. Je werkt graag in een prettige, betrokken collegiale sfeer en met een professionele blik ben jij een goede sparringpartner. Je bent een prettige gesprekspartner voor de bestuurders, de andere leden en je netwerkpartners. (On)gevraagd geef je advies op verschillende thema’s. Zelfkritisch en optimistisch. Je bent op de hoogte van onderwijsontwikkelingen, wil het speelveld buiten kennen en stelt op het juiste moment de juiste vragen.
Bekijk vacature >>

Wageningen University & Research

Corporate Business Controller

Binnen Wageningen University & Research bundelen Wageningen University en gespecialiseerde onderzoeksinstituten van Stichting Wageningen Research hun krachten om bij te dragen aan de oplossing van belangrijke vragen in het domein van gezonde voeding en leefomgeving.
Bekijk vacature >>

Expertisecentrum meubelindustrie en interieurbouw ECM

Directeur

De directeur is de spil in de organisatie en ook tussen de partners in het onderwijs, de bedrijven en het bestuur. Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van de (strategische) doelstellingen van de organisatie, de interne organisatie en de financiën.
Bekijk vacature >>