Kandidaten

Vind werk met karakter

Vind werk met karakter

Kracht van de mens  De sterkste match  Oog voor verschillen
Ander perspectief  Nieuwe mogelijkheden  Altijd maatschappelijk betrokken

MIJN K+V

Vertel ons wie je bent

KV_Website_LogIn_Pijl-v2
KV

KV Interim Management (een podcast voor én door interim managers)

In onze podcast-serie KV Interim Management gaan we in gesprek met interim managers in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang en de (lokale) overheid. We spreken met hen over datgene waar zij tegenaan lopen in hun werk. Hoe kom je bijvoorbeeld aan je opdrachten? Hoe ga je om met een opdrachtgever die onderdeel blijkt van het probleem? En hoe zorg je ervoor dat je duurzaam resultaat boekt? Dit en meer komt ter tafel tijdens onze gesprekken.

Ben je een leergierige interim manager en hoor je graag hoe je collega’s te werk gaan? Dan is dit dé podcast-serie om te beluisteren. Iedere drie weken publiceren we een nieuwe aflevering.

#1 Starten als interim manager
In de eerste aflevering van KV Interim Management bespreken we het onderwerp: starten als interim manager. Wat zijn de valkuilen voor een starter? Waarom zou je de keuze maken om te gaan interimmen? En hoe pak je dat aan?

We spreken twee ervaren interim managers om dit onderwerp te ontleden: Barry Popma en Ronald Visser. Samen reflecteren we op hun interim loopbaan en kijken we naar de lessen die zij hebben geleerd. Wat maakt het interimschap mooi en wat is de keerzijde? Je hoort het allemaal in de eerste aflevering van de podcast KV Interim Management

Testimonials kandidaten

Grote betrokkenheid bij de mens, dat typeert K+V. Maar liever laten we anderen vertellen wat K+V kenmerkt binnen de wereld van werving en selectie, interim management en executive search. Dus we vroegen het onze kandidaten!

Opdrachtgevers waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een
8.5
plusplusplus_1
Kandidaten beoordelen onze procedures gemiddeld met een
8.5
plusplusplus_1
Aantal vervulde werving- en selectieprocedures
2115
plusplusplus_1
Aantal vervulde interim management opdrachten
1664
plusplusplus_1

Trainingen en ontwikkelingen

 Wij vinden het belangrijk om in jezelf te investeren en jezelf te blijven ontwikkelen. Daarom organiseren wij regelmatige workshops, intervisies en trainingen. In onze workshops focussen we op hoe we jouw kwaliteiten laten doorklinken in jouw persoonlijk profiel. We zetten jouw verhaal kort en krachtig neer met oog op de toekomst. Tijdens maandelijkse intervisiebijeenkomsten delen we in kleine groepen en onder begeleiding van externe coaches ervaringen en sparren we over de weerstand waar jij tegenaan loopt. Voor managers die toe zijn aan een volgende stap, bieden wij een maatwerk programma: Executive Next Step. Bij Agenda kan je ons actuele aanbod bekijken en je inschrijven.

Nieuwste vacatures en opdrachten
WERK MET KARAKTER

Manager Thuiszorg

[vast]

Breukelen
Betrokken manager die graag bouwt aan de toekomst van de thuiszorg
Betrokken manager die graag participeert in samenwerkings- en zorgvernieuwingsprojecten
Lees meer
Sportieve en ondernemende bestuurder
Prachtige rol voor een sportieve, culturele en ondernemende bestuurder die zich thuis voelt in Ermelo en met de gemeente en medewerkers bijdraagt aan een vitale samenleving.
Lees meer

Lid Raad van Commissarissen

[toezicht]

Amersfoort
Moderne, professionele toezichthouder
Ben jij die onafhankelijke persoonlijkheid en een moderne, professionele toezichthouder die zich soepel mee beweegt in het complexe (externe) bestuurlijke krachtenveld?
Lees meer

Bestuurssecretaris

[vast]

Houten
Lichtvoetig zwaargewicht en een fijne teamspeler
Jij kunt complexe zaken licht maken. Jij bent de teamspeler die op de goede plek weet te staan. Je bent organisatorisch sterk, brengt project- en programmaervaring mee en bent een vakkundig secretaris.
Lees meer

ACTUEEL
BLIJF OP DE HOOGTE

Frank Snethlage, reflectie op ruim 18 jaar K+V

Na meer dan 18 jaar K+V bereik ik deze maand de pensioengerechtigde leeftijd. Ter voorbereiding op dit ‘afscheidsartikel’, ben ik wat van mijn oude blogartikelen gaan teruglezen. Het terugkerende thema voor mij is het belang van zelfreflectie. Eigenlijk zou ik het liefst willen zeggen: hoe heb je mij ervaren? Maar om het thema aan te houden, zal ik eerst zelf reflecteren op mijn jaren bij K+V.

Besteed je vakantie nuttig: werk aan je carrièreplan!

De eerste vakanties zijn al begonnen en Nederland lijkt de komende weken volledig stil te liggen. Je ziet het alleen al aan het aantal openstaande vacatures op onze website (ik schrik er zelf van!). De bouwvak geldt schijnbaar ook binnen de wereld van werving en selectie en interim management. Dat terwijl iedere werkgever staat te springen om nieuwe mensen. Ik kan vast verklappen dat er half augustus/begin september weer een aantal mooie vacatures bijkomen op onze website. De teksten ben ik al aan het schrijven. En ook mijn collegae zijn druk aan het interviewen en schrijven. Denk jij na over een volgende stap in je carrière? Dan is nu het moment om je in alle rust voor te bereiden. Gebruik de komende weken om te reflecteren op de eerste helft van het jaar en maak een plan voor de rest van 2024.

Ervaringsdeskundigen en ongemak verrijken Raden van Toezicht

Heb jij voldoende diversiteit en ervaringsdeskundigheid in jouw Raad van Toezicht? Regelmatig ondersteunen wij bij de samenstelling van Raden van Toezicht. Dit kan variëren van het zoeken naar één of meerdere leden, het uitvoeren van teamanalyses, tot het opzetten van een geheel nieuwe onafhankelijke RvT, bijvoorbeeld bij samenwerkingsverbanden. Onze ervaringen bieden een mooie gelegenheid om te reflecteren op wat (hedendaags) toezichthouderschap inhoudt en vanuit welke waarden toezicht wordt gehouden.

AGENDA
JE BENT WELKOM