Kracht van de mens  De sterkste match  Oog voor verschillen
Ander perspectief  Nieuwe mogelijkheden  Altijd maatschappelijk betrokken

ONZE DIENSTEN

KV_Diensten_Werving_Selectie

Werving & selectie

Met onze werving en selectie of (executive) search helpen we het succes van een team of de gehele organisatie te vergroten. Wij gaan samen met jou op zoek naar de perfecte match.

KV_Diensten_Interim-Management

Interim management

Op zoek naar tijdelijke versterking voor je team of de gehele organisatie? K+V zorgt voor een zorgvuldige intake en kan dankzij haar grote netwerk snel geschikte kandidaten voorstellen.
KV_Diensten_Trainingen_Ontwikkeling

Training en ontwikkeling

Geloof in de kracht van mensen, dat typeert K+V.  We vinden het belangrijk om in jezelf te investeren en om jezelf te blijven ontwikkelen. Er zijn verschillende mogelijkheden.

KV_Diensten_Raad-van-Toezicht

Raad van Toezicht & Raad van Commissarissen

Bij het samenstellen van de raad draait het om het vinden van de juiste combinatie van mensen. Daarbij is de analytische mensenkennis van K+V van grote meerwaarde.
Testimonials opdrachtgevers
Opdrachtgevers waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een
8.3
plusplusplus_1
Kandidaten beoordelen onze procedures gemiddeld met een
8.3
plusplusplus_1
Aantal vervulde werving- en selectieprocedures
2115
plusplusplus_1
Aantal vervulde interim management opdrachten
1664
plusplusplus_1
Archief

Business / Financial controller

Interim financial en business controller, met nadruk op het analyseren van cijfers, AO/IC, uitvoeren opdrachten m.b.t. financiën en control.
Bekijk vacature >>

Controller

Ben jij die interim controller met ervaring in complexe financiële vraagstukken binnen kleinere organisaties?
Bekijk vacature >>

Programmamanager Waterpanel Noord

Je hebt ervaring als programmamanager, met affiniteit met de waterketen en klimaatadaptatie.
Bekijk vacature >>

Evidensia

Clinical Manager Ziekenhuis

Een afwisselende, zelfstandige en veelzijdige functie met vrijheid in een bevlogen en enthousiast team van gedreven mensen in een ondernemende en sterk groeiende organisatie waar jij het verschil kunt maken.
Bekijk vacature >>

Interim Operationeel Manager

De uitdaging is om het komende jaar een goede (financiële) balans te vinden in passend en voldoende werk in relatie tot de veranderende populatie en daarmee samenhangende ontwikkelbehoefte.
Bekijk vacature >>

Landzijde

Bestuurssecretaris

Investeren in samenwerking, maatschappelijke impact, dagbesteding bij zorgboerderijen. Organisatieontwikkeling. Stad en platteland verbinden.
Bekijk vacature >>

impegno

Orthopedagoog Generalist

Jij bent een autonome professional. Jij zoekt steeds naar efficiënte en onorthodoxe oplossingen, om net dat stapje verder te gaan als dat nodig is.
Bekijk vacature >>

Kwartiermaker Financiën

Bouw jij als kwartiermaker aan een toekomstbestendige organisatie? Jij bent inhoudelijk een strategisch sterke gesprekspartner van het MT/directie en financiële vraagstukken zijn bij jou in goede handen.
Bekijk vacature >>

Dierenuitvaartzorg Nederland

Clustermanager

Wil jij onderdeel worden van een gepassioneerd team van dierenliefhebbers? Wij zetten ons elke dag in om een passend afscheid te bieden voor alle huisdieren en paarden.
Bekijk vacature >>

NBBU

Voorzitter

De voorzitter van de NNBU vervul je voor deze brancheorganisatie een toonaangevende rol in het debat over de flexibele arbeidsmarkt.
Bekijk vacature >>

Nevobo

Algemeen Directeur

Directeur van een gezonde. moderne en sportieve vereniging waar vol passie gewerkt wordt aan een duurzame organisatie met aandacht voor sportief en maatschappelijk goud. Verbinder, toekomstgericht en stimulator.
Bekijk vacature >>

Montessori basisschool Passe Partout

Directeur Passe Partout

De school zoekt iemand die gelooft dat samenwerking de sleutel is tot succes. Je stelt jezelf leerbaar op en verwacht dat ook van anderen.
Bekijk vacature >>

Stichting Waardeburgh

Manager Zorgvastgoed

Ben jij die strategisch & hands-on Zorgvastgoedmanager met hart en ziel? Die aanpakker die strategie en executie kan combineren?
Bekijk vacature >>

Veilig Thuis Oost-Brabant

Manager

Gedreven manager met aandacht voor teams.
Bekijk vacature >>

Esther Vergeer Foundation

Relatiemanager Kind & Sport

We zijn op zoek naar enthousiaste en resultaatgerichte mensen die een passie hebben voor sport en bewegen, met een talent voor verbinden en bemiddelen. Je wilt een actieve rol spelen in het creëren van sportmogelijkheden voor kinderen met een fysieke beperking of chronische aandoening. Het maakt je blij om een bijdrage te leveren aan hun groei en ontwikkeling.
Bekijk vacature >>

Zorgpartners Midden-Holland

Onafhankelijk Voorzitter CCR

Ben jij die verbinder met affiniteit met de doelstellingen van de organisatie in het algemeen en het cliëntenbelang in het bijzonder?
Bekijk vacature >>

Gewoon Speciaal Onderwijs

Twee leden Raad van Toezicht

Jij bent een moderne toezichthouder. Je geeft ruimte. Je bent scherp op de inhoud, durft aan te spreken en vindt het niet erg om te confronteren, maar ook geconfronteerd te worden. Mensen meenemen, zorgen delen en blijven luisteren, zeker bij veranderingen. Als toezichthouder durf je anders te kijken, stimuleren en goede ideeën te omarmen. Je werkt graag in een prettige, betrokken collegiale sfeer en met een professionele blik ben jij een goede sparringpartner. Je bent een prettige gesprekspartner voor de bestuurders, de andere leden en je netwerkpartners. (On)gevraagd geef je advies op verschillende thema’s. Zelfkritisch en optimistisch. Je bent op de hoogte van onderwijsontwikkelingen, wil het speelveld buiten kennen en stelt op het juiste moment de juiste vragen.
Bekijk vacature >>

NABV (De Nederlandse Airsoft Belangenvereniging)

Bestuursleden

Een prachtige rol met duidelijke opgaven gericht op verdere professionalisering en belangenbehartiging nationaal en internationaal in een groeiende jonge sport in samenwerking en verbinding met o.a. bureau en ledenraad.
Bekijk vacature >>

Regio Gooi en Vechtstreek

Directeur Grondstoffen- en Afvalstoffendienst (GAD)

Je ontwikkelt een visie op bedrijfsvoering en je zorgt voor een goede uitvoering en realisatie van de ontwikkelopgaves van de teams.
Bekijk vacature >>

Wageningen University & Research

Corporate Business Controller

Binnen Wageningen University & Research bundelen Wageningen University en gespecialiseerde onderzoeksinstituten van Stichting Wageningen Research hun krachten om bij te dragen aan de oplossing van belangrijke vragen in het domein van gezonde voeding en leefomgeving.
Bekijk vacature >>

Kwartiermaker HR

Ervaring met complexe HR-vraagstukken, gemeente, gedreven professional. Overzicht behouden en zaken in beweging zetten.
Bekijk vacature >>

Manager HRM a.i.

Een achtergrond en ervaring in de VVT is een sterke wens. Ervaring in de zorg is een must!
Bekijk vacature >>

Stichting Atalenta

Manager Marketing & Communicatie

Meewerkend voorvrouw/voorman. Coach en sterke leidinggevende van een klein team professionals. Zorgt ervoor dat alle processen goed lopen.
Bekijk vacature >>

Manager

Daadkrachtig generiek manager; Aansturen van meerdere multidisciplinaire teams.
Bekijk vacature >>

Het Rijk Golfbanen

Algemeen Directeur

Een unieke baan in een unieke setting. De wereld van golf en gastvrijheid in een mooie, innovatieve en ondernemende omgeving.
Bekijk vacature >>

Q-Consult Zorg

Manager Kwaliteit en Veiligheid

Een ervaren manager kwaliteit & veiligheid die nauw betrokken bij de implementatie van verbeteringen en het proces bewaakt.
Bekijk vacature >>

Griffier

De griffier zorgt voor rust in de organisatie
Bekijk vacature >>

Stichting KijkopWelzijn / Welzijn Albrandswaard

Lid Raad van Toezicht

Wilt u een belangrijke welzijnsbijdrage leveren? Dan ontmoeten wij u graag!
Bekijk vacature >>

Saba Reach Foundation

Directeur

Preferably long term: A mission to further build and consolidate the sustainable organization over a period of three to five years.
Bekijk vacature >>

Montessori-onderwijs Zuid-Holland

Schooldirecteur De Abeel in Den Haag

Je hebt zelf een Montessori hart. Je wil werken met haar gedachte goed en als je er geen ervaring mee hebt ook echt de verdieping in gaan. Je brengt leiderschap mee, weet wat het is om een sterk team te bouwen om prestaties voor kinderen mogelijk te maken. Snapt dat vrijheid en gebondenheid samen moeten gaan om zelf een lerende organisatie te zijn. Jij bent van het plannen maken met een strak stappenplan. Duidelijke kaders, duidelijke afspraken én ze nakomen in een goede sfeer en een goede relatie.
Bekijk vacature >>

QuaRijn

Locatiemanager

Leiderschap, multidisciplinaire teams, VVT, externe vertegenwoordiging, community care
Bekijk vacature >>

Expertisecentrum meubelindustrie en interieurbouw ECM

Directeur

De directeur is de spil in de organisatie en ook tussen de partners in het onderwijs, de bedrijven en het bestuur. Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van de (strategische) doelstellingen van de organisatie, de interne organisatie en de financiën.
Bekijk vacature >>

Profila Zorggroep

Manager Services

Manager met inhoudelijke bagage, die richting geeft en ruimte laat aan de experts. Neemt iedereen mee in de processen, bevordert en deelt deskundigheid en communiceert helder op alle niveaus.
Bekijk vacature >>

Profila Zorggroep

Manager Finance & Control

Sparring-partner voor Bestuurder en management met een belangrijke bijdrage aan de besturing en beheersing van de organisatie. Onafhankelijke, financiële expert en ervaren adviseur.
Bekijk vacature >>

Stichting Marketing Tilburg

Voorzitter Raad van Toezicht

Sinds 2015 zorgt Stichting Marketing Tilburg voor de uitvoering van het gemeentelijk citymarketingbeleid. De stichting heeft de prachtige rol om Tilburg te positioneren, zowel nationaal als internationaal.
Bekijk vacature >>

Onderwijscollectief Voorne-Putten Rozenburg

(jonge) leden Raad van Toezicht

Het Onderwijscollectief wil aan elke leerling zo thuisnabij mogelijk passend onderwijs bieden. Samen met onderwijs, jeugdzorgpartners, gemeenten, ouders en de leerling zelf geven zij vorm aan passend onderwijs. In de keuzes die ze maken, staat het kind centraal.
Bekijk vacature >>

Hub Noord-Brabant

Twee teamleiders Rosmalen

Hub Noord Brabant locatie Rosmalen is een school voor speciaal en voortgezet speciaal onderwijs aan kinderen en jongeren met leer- en/of gedragsproblemen. Een prachtige locatie met ruim 500 leerlingen, die onderwijs krijgen van een enthousiast en betrokken team van ruim 200 medewerkers.
Bekijk vacature >>

Alliander Technische Bedrijfsschool

Locatiemanager Technische Bedrijfsschool

De wereld om ons heen verandert sneller dan ooit. Continue ontwikkeling van kennis en vaardigheden is daarom nog nooit zo belangrijk geweest. Bij Alliander helpen we je het beste uit jezelf te halen, zodat je met veel plezier je werk kunt (blijven) doen.
Bekijk vacature >>

Hub Noord-Brabant

Teamleider Stedelijk VSO

In Rosmalen in de wijk Sparrenburg vlakbij het station staat het Stedelijk VSO. Een enthousiast en betrokken team van zo’n 100 medewerkers verzorgt dagelijks het onderwijs aan ongeveer 300 leerlingen in de leeftijd van 12 tot 18 jaar.
Bekijk vacature >>

Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT)

Manager Bedrijfsvoering

Je maakt in deze functie het verschil door de verschillende (financieel en niet-financieel) administratieve en werkprocessen te doorgronden en te stroomlijnen.
Bekijk vacature >>

Manager Bedrijfsvoering a.i.

Vrijgevestigde praktijk wil instelling worden.
Bekijk vacature >>

Academie Tien

Rector Academie Tien

Academie Tien is een innovatieve school met een eigenwijze visie op onderwijs. Een school voor mavo, havo, vwo en voor junioren vanaf 10 jaar.
Bekijk vacature >>

Partners voor Jeugd

Directiesecretaris

Als directiesecretaris ben jij de drijvende kracht achter het succes van Bedrijfsvoering.
Bekijk vacature >>

Manager

Interim manager hulpverleningsorganisatie stuurt – maar drukt niet – op productiviteit.
Bekijk vacature >>

Fortior

Teamleider HR

Fortior staat voor samen sterker in ontwikkeling. Sterk onderwijs voor een optimale ontplooiing en ontwikkeling voor elk kind en voor alle medewerkers.
Bekijk vacature >>

Gemiva

Senior Adviseur Kwaliteit

Een lenige adviseur kwaliteit, een beleidsmedewerker met aandachtsgebied kwaliteit van zorg, goede schrijver, informatieophaler en kan goed projectmatig werken.
Bekijk vacature >>

NVVK

Directeur

Een fantastische uitdaging bij een organisatie, die van grote maatschappelijke betekenis is, samen met vakinhoudelijke professionals, het Bestuur en een groot stakeholdersveld.
Bekijk vacature >>

Phion

Manager HR

Een Manager HR midden in de wereld van muziek. Als Manager HR adviseer je de directie over het ontwikkelen van de organisatie binnen de gedefinieerde strategie en geef je regie en uitvoering aan het personeelsbeleid. Je bent zowel adviseur voor de directie als voor de andere leidinggevenden.
Bekijk vacature >>

Wageningen University & Research

Corporate Business Controller

Binnen Wageningen University & Research bundelen Wageningen University en gespecialiseerde onderzoeksinstituten van Stichting Wageningen Research hun krachten om bij te dragen aan de oplossing van belangrijke vragen in het domein van gezonde voeding en leefomgeving.
Bekijk vacature >>

NUOVO Scholen

Directeur OVMZ

Ben jij die samenwerkende onderwijsondernemer waar we naar op zoek zijn?
Bekijk vacature >>

Sportbedrijf Raalte

Directeur-Bestuurder

Prachtige rol voor een sportieve en ondernemende bestuurder die zich thuis voelt in het Salland en de wereld van sport & bewegen en samen met velen werkt aan een vitaal Raalte.
Bekijk vacature >>

Test vacature 15

Test samenvatting
Meerdere regels - eerste regel - tweede regel
Bekijk vacature >>

Hub Noord-Brabant

Directeur stedelijk VSO

Het Stedelijk VSO is een school voor voortgezet speciaal onderwijs aan jongeren met leer- en/of gedragsproblemen. We hebben hier zo’n 300 leerlingen, die onderwijs krijgen van een enthousiast en betrokken team van ruim 120 medewerkers.
Bekijk vacature >>

impegno

Regiebehandelaar

Jij bent een vakmens met een BIG-registratie en wil je graag inzetten voor de cliënt.
Bekijk vacature >>

PCPO Westland

HR-Adviseur

PCPO Westland en WSKO werken samen aan een Shared Service Center voor al haar scholen in het Westland. Dat zijn samen 32 scholen met ruim 1.000 medewerkers en 9.300 kinderen.
Bekijk vacature >>

College Hageveld

Rector-Bestuurder

College Hageveld is een categoriaal atheneum en telt ongeveer 1.400 leerlingen, die van zo’n honderd basisscholen uit de regio Zuid-Kennemerland en uit de regio Haarlemmermeer komen. Er werken circa 150 enthousiaste en betrokken medewerkers.
Bekijk vacature >>

Stichting Zorgcentra de Betuwe

Financial Controller

Specialist in verslaggeving, rapportage en accounting; eigenaar van de planning- en controlcylus; verbindende persoonlijkheid.
Bekijk vacature >>

Flevoziekenhuis

Manager Zorg en Bedrijfsvoering

Stevige, resultaatgerichte en oplossingsgerichte manager met gedegen financieel inzicht en relevante ervaring.
Bekijk vacature >>

Boer en Zorg

Bestuurder

Ben jij die bestuurder met verbindende en ondernemende kracht en natuurlijk betrokken leiderschap?
Bekijk vacature >>

Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT)

Beleidsmedewerker Educatie

Dit is een interessante uitdaging voor een professional met affiniteit voor educatie die het leuk vindt om te bouwen.
Bekijk vacature >>

Gemeente Zeist

Teammanager Financiën

Een professional die gelooft in eigen verantwoordelijkheid, mensgericht leiderschap en die inhoud combineert met organisatieontwikkeling.
Bekijk vacature >>

Griffier

Een gemeente met een kleine griffie (van drie personen), waar de normale griffiewerkzaamheden worden uitgevoerd.
Bekijk vacature >>

Directeur Edux

Ben jij die organisatiesensitieve, commercieel sterke ondernemer met implementatiekracht?
Bekijk vacature >>

Manager

Interim manager hulpverleningsorganisatie stuurt – maar drukt niet – op productiviteit.
Bekijk vacature >>

Stichting Humanitas Onder Dak Twente

Lid Raad van Toezicht

Toezichthouder met bedrijfsmatige profiel, tevens voorzitter auditcommissie.
Bekijk vacature >>

Gemiva

Senior Beleidsmedewerker

Initieer, ontwikkel, voer uit en actualiseer integrale en strategische beleidskaders.
Bekijk vacature >>

GO! Kinderopvang

Operationeel Manager

GO! Kinderopvang biedt professionele kinderopvang op 52 locaties in Almere, Lelystad en Zeewolde. Plezierige navigator, realistisch en integraal.
Bekijk vacature >>

GGD Flevoland

Manager Jeugdgezondheidszorg

Initiërende en coördinerende rol bij het vormgeven en implementeren van een integraal beleid binnen de JGZ. Je behartigt op strategische en tactische wijze de belangen van de teams en de organisatie.
Bekijk vacature >>

Flevoziekenhuis

Manager Zorg en Bedrijfsvoering

Stevige, resultaatgerichte en oplossingsgerichte manager met gedegen financieel inzicht en relevante ervaring.
Bekijk vacature >>

Partners voor Jeugd

Directiesecretaris bedrijfsvoering

Als directiesecretaris ben jij de drijvende kracht achter het succes van Bedrijfsvoering.
Bekijk vacature >>

Afdelingsmanager

Ervaren mensgerichte leider
Bekijk vacature >>

NVvPO

Secretaris Bestuur

Sparringpartner van bestuur en stakeholders.
Bekijk vacature >>

Teammanager intramuraal

Verbinder, rustig, duidelijk, aanspreken, consequent, begrenzend, uitnodigend. Niet autoritair of belerend. Respect voor het verleden en uitnodigend voor de toekomst.
Bekijk vacature >>

Stichting Icare

Teammanager Wijkverpleging cluster Barneveld-Kootwijkerbroek

Operationele en tactische manager met de ambitie om zich verder strategisch te ontwikkelen. Impactvolle rol waarbij je ook de mogelijkheid hebt je verder in de Thuiszorg voor ouderen te bekwamen.
Bekijk vacature >>

impegno

Regiomanager Begeleiding

impegno is een dynamische, jonge en informele organisatie in de geestelijke gezondheidszorg, jeugdzorg en specialistische begeleiding GGZ volwassenen.
Bekijk vacature >>

Stichting CAV

Manager Bedrijfsvoering / Controller

Een stevige rol in een veranderende waarde gedreven organisatie waar modernisering en professionalisering rond medewerkers welzijn en eigenaarschap centraal staat. Schakelkracht, energie, enthousiasme en samen realiseren in een menselijke organisatie.
Bekijk vacature >>

Interim Manager Facilitair

Naast die beleidsmatige oriëntatie heeft de interim manager de opdracht een analyse te maken van de gehele facilitaire dienst, om daaruit logische en extra input te verkrijgen voor definitieve vormgeving.
Bekijk vacature >>

Interim Manager Zorg

De manager zorg is integraal verantwoordelijke voor vier locaties intramurale zorg en stuurt daartoe 7-8 teamleiders aan
Bekijk vacature >>

Scalabor

Voorzitter Raad van Commissarissen

Een toezichthoudende rol bij een organisatie die impact maakt in de samenleving door iedereen een plek te geven
Bekijk vacature >>

Manager HR

Ervaren HR manager met (VVT)-zorgervaring.
Bekijk vacature >>

Huis ter Leede

Manager Bedrijfsvoering

Manager bedrijfsvoering in een kleine zorginstelling die verantwoordelijk is voor ‘bijna alles wat geen zorg is’. Samen met elkaar de schouders eronder! Waardevol, betrokken en verantwoordelijk.
Bekijk vacature >>

Manager Zorg en Bedrijfsvoering

Je bent verantwoordelijk voor efficiënte en effectieve ziekenhuisbrede operationele processen.
Bekijk vacature >>

Unitmanager Toezicht

Een ervaren leidinggevende die in staat is in korte tijd verbinding te leggen met de teamleden, vast te stellen wat zij nodig hebben om hun werk goed te kunnen doen en dit vervolgens te realiseren.
Bekijk vacature >>

Manager Administraties

Ervaren strategische en pragmatische manager met veel kennis van procesoptimalisatie in facturatieprocessen.
Bekijk vacature >>

Jarabee

Concerncontroller

Een 'partner in business', een proactieve, resultaat- en servicegerichte financial met sterke strategische en adviserende kwaliteiten.
Bekijk vacature >>

Gemeente Rheden

Teammanager Sport

Een stevige leider die operationeel leiding geeft aan Sport in Rheden en de juiste vertaalslag maakt tussen strategie en operatie. Een echte bruggenbouwer tussen sport en de samenleving, tussen de organisatie en het werkveld en met de medewerkers op weg gaat naar een moderne en robuuste organisatie met toegevoegde waarde voor de samenleving.
Bekijk vacature >>

Nederlandse Golf Federatie (NGF)

Algemeen Directeur Sport

Algemeen Directeur Sport die met collega directeur bedrijfsvoering samen beleid en strategie maakt en realiseert voor een gezonde golfsport in Nederland met focus op (top)sport, evenementen en samenwerking.
Bekijk vacature >>

Financieel Manager

Scherp oog voor financiële processen.
Bekijk vacature >>

SARO

HR adviseur

Samen bijdragen aan leer- en kansengelijkheid voor iedereen in Rotterdam. Advies geven over diverse HR thema's. Uitwerken beleid of implementatie ervan.
Bekijk vacature >>

Q-Consult Zorg

Adviseur Kwaliteit en Veiligheid

Een ervaren adviseur kwaliteit & veiligheid die nauw betrokken bij de implementatie van verbeteringen en het proces bewaakt.
Bekijk vacature >>

Atalenta

Manager Marketing & Communicatie

Meewerkend voorvrouw/voorman. Coach en sterke leidinggevende van een klein team professionals. Zorgt ervoor dat alle processen goed lopen.
Bekijk vacature >>

Atalenta

Manager Huisvesting, Facilitair en Kindplanning

Expert op het gebied van huisvesting, faciliterend en ondersteunend aan facilitair en kindplanning. Maakt deel uit van het MT van het Servicebureau.
Bekijk vacature >>

Gemiva

Lid Raad van Toezicht

Ervaren toezichthouder met accent op financiën, bedrijfsvoering, ICT en lid auditcommissie.
Bekijk vacature >>

Bibliotheken Noord Fryslân: Meer dan boeken alleen

Directeur-Bestuurder

Uitdaging in een organisatie met impact voor alle inwoners van Noord Fryslân
Bekijk vacature >>

ACTUEEL
BLIJF OP DE HOOGTE

Frank Snethlage, reflectie op ruim 18 jaar K+V

Na meer dan 18 jaar K+V bereik ik deze maand de pensioengerechtigde leeftijd. Ter voorbereiding op dit ‘afscheidsartikel’, ben ik wat van mijn oude blogartikelen gaan teruglezen. Het terugkerende thema voor mij is het belang van zelfreflectie. Eigenlijk zou ik het liefst willen zeggen: hoe heb je mij ervaren? Maar om het thema aan te houden, zal ik eerst zelf reflecteren op mijn jaren bij K+V.

Besteed je vakantie nuttig: werk aan je carrièreplan!

De eerste vakanties zijn al begonnen en Nederland lijkt de komende weken volledig stil te liggen. Je ziet het alleen al aan het aantal openstaande vacatures op onze website (ik schrik er zelf van!). De bouwvak geldt schijnbaar ook binnen de wereld van werving en selectie en interim management. Dat terwijl iedere werkgever staat te springen om nieuwe mensen. Ik kan vast verklappen dat er half augustus/begin september weer een aantal mooie vacatures bijkomen op onze website. De teksten ben ik al aan het schrijven. En ook mijn collegae zijn druk aan het interviewen en schrijven. Denk jij na over een volgende stap in je carrière? Dan is nu het moment om je in alle rust voor te bereiden. Gebruik de komende weken om te reflecteren op de eerste helft van het jaar en maak een plan voor de rest van 2024.

Ervaringsdeskundigen en ongemak verrijken Raden van Toezicht

Heb jij voldoende diversiteit en ervaringsdeskundigheid in jouw Raad van Toezicht? Regelmatig ondersteunen wij bij de samenstelling van Raden van Toezicht. Dit kan variëren van het zoeken naar één of meerdere leden, het uitvoeren van teamanalyses, tot het opzetten van een geheel nieuwe onafhankelijke RvT, bijvoorbeeld bij samenwerkingsverbanden. Onze ervaringen bieden een mooie gelegenheid om te reflecteren op wat (hedendaags) toezichthouderschap inhoudt en vanuit welke waarden toezicht wordt gehouden.

WIL je KENNISMAKEN MET ONZE ADVISEURS?